SIMPLIFYING MATTERS

x
Gothenburg2

Sweden

Magnusson Sverige

SE / ENG

Magnusson är en av de ledande byråerna i Sverige med kontor i Stockholm och Göteborg. Det svenska teamet erbjuder juridisk rådgivning till inhemska och internationella företag, organisationer samt offentliga aktörer. Våra advokater har gedigen erfarenhet inom i princip samtliga affärsjuridiska områden och har även specifik kompetens av de flesta branscher såsom Fastighet, M&A, Bank & Finans, Life Science, Retail, Media, Sport och underhållning och Teknologi. Magnusson och dess advokater tilldelas regelbundet olika utmärkelser i Sverige, såväl avseende byrån som helhet som på individuell nivå.

MAGNUSSON SPONSRAR LÄNGDSKIDLANDSLAGET

Magnusson är stolt sponsor och samarbetspartner till svenska längdskidlandslaget. Samarbetet innebär att Magnusson är exklusiv leverantör av juridiska tjänster till såväl förbundet (längd) som de aktiva.

 

For further information contact:

Charlotte Bus
Advokat / Partner
charlotte.bus@magnussonlaw.com
Tel. +46 8 463 75 00; +46 31 755 20 00
Mobile +46 70 611 75 08

Marie Widmark
Head of Marketing and Communication Sweden
marie.widmark@magnussonlaw.com
Tel. +46 31 755 20 00
Mobile +46 706 04 57 36

News

 • MAGNUSSON BITRÄDER TOPPRANKAD KINESISK ADVOKATBYRÅ

  Magnusson bistår när den kinesiska advokatbyrån Grandall Law Firm, som första kinesiska advokatbyrå, öppnar kontor på den nordiska marknaden.

  read more
 • MAGNUSSON SATSAR PÅ INSURANCE & FINANCIAL SERVICES

  Magnusson förstärker sitt erbjudande inom Insurance & Financial services och rekryterar Caroline Landerfors från Aon för att driva och utveckla byråns verksamhetsgrupp inom området.

  read more
more NEWS

Events

 • DEN 1 JUNI BJUDER MAGNUSSON OCH BOURSE & BAZAAR IN TILL SEMINARIUM UNDER RUBRIKEN: ”IRAN: THE NEXT PHASE”

  Som en del av Magnussons seminarieserie med fokus på Iran, hålls ett halvdags-seminarium där bla Irans ekonomiska tillväxt efter landets presidentval i maj kommer att belysas.

  read more
more EVENTS

OFFICES