SIMPLIFYING MATTERS

x
Gothenburg2

Sweden

Magnusson Sverige

SE / ENG

Magnusson är en av de ledande byråerna i Sverige med kontor i Stockholm och Göteborg. Det svenska teamet erbjuder juridisk rådgivning till inhemska och internationella företag, organisationer samt offentliga aktörer. Våra advokater har gedigen erfarenhet inom i princip samtliga affärsjuridiska områden och har även specifik kompetens av de flesta branscher såsom Fastighet, M&A, Bank & Finans, Life Science, Retail, Media, Sport och underhållning och Teknologi. Magnusson och dess advokater tilldelas regelbundet olika utmärkelser i Sverige, såväl avseende byrån som helhet som på individuell nivå.

MAGNUSSON SPONSRAR LÄNGDSKIDLANDSLAGET

Magnusson är stolt sponsor och samarbetspartner till svenska längdskidlandslaget. Samarbetet innebär att Magnusson är exklusiv leverantör av juridiska tjänster till såväl förbundet (längd) som de aktiva.

 

For further information contact:

Ewa Ihrman
CEO Sweden
ewa.ihrman@magnussonlaw.com
Tel. + 46 8 463 75 00
Mobile + 46 768 22 70 37

News

 • MAGNUSSON VÄSSAR VERKSAMHETEN OCH VÄXLAR UPP MED NY VD

  Magnusson rekryterar Ewa Ihrman som ny VD för Magnusson Sverige. Med Ewas breda erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter i olika branscher tar Magnusson ytterligare steg mot att bli en modern och entreprenöriell advokatbyrå i framkant.

  read more
 • VARNING FÖR KAPAT E-MAIL KONTO

  Det har kommit till vår kännedom att e-mail, från våra anställda, har skickats ut från domännamnet magnussonlaw.org. Vänligen notera att detta är bluffmail.

  read more
more NEWS

Events

 • DEN 1 JUNI BJUDER MAGNUSSON OCH BOURSE & BAZAAR IN TILL SEMINARIUM UNDER RUBRIKEN: ”IRAN: THE NEXT PHASE”

  Som en del av Magnussons seminarieserie med fokus på Iran, hålls ett halvdags-seminarium där bla Irans ekonomiska tillväxt efter landets presidentval i maj kommer att belysas.

  read more
more EVENTS

OFFICES