SIMPLIFYING MATTERS

x
Gothenburg2

Sweden

Magnusson Sverige

SE / ENG

Magnusson är en av de ledande byråerna i Sverige med kontor i Stockholm och Göteborg. Det svenska teamet erbjuder juridisk rådgivning till inhemska och internationella företag, organisationer samt offentliga aktörer. Våra advokater har gedigen erfarenhet inom i princip samtliga affärsjuridiska områden och har även specifik kompetens av de flesta branscher såsom Fastighet, M&A, Bank & Finans, Life Science, Retail, Media, Sport och underhållning och Teknologi. Magnusson och dess advokater tilldelas regelbundet olika utmärkelser i Sverige, såväl avseende byrån som helhet som på individuell nivå.

Privacy notice – Information om personuppgiftsbehandling

For further information contact:

Ewa Ihrman
CEO Sweden
ewa.ihrman@magnussonlaw.com
Tel. + 46 8 463 75 00
Mobile + 46 768 22 70 37

News

  • DEN 1 JULI 2018 INFÖRS DEN NYA LAGEN OM FÖRETAGSHEMLIGHETER

    Den nya lagen om företagshemligheter bygger på ett EU-direktiv och är i linje med principerna i den gamla lagen med vissa ändringar och anpassningar. Regeringen framhåller som ett övergripande syfte den stora betydelsen av säkerställandet av företagens konkurrenskraft och förbättrandet av förutsättningarna för innovation och kunskapsöverföring.

    read more
more NEWS

Events

  • DEN 1 JUNI BJUDER MAGNUSSON OCH BOURSE & BAZAAR IN TILL SEMINARIUM UNDER RUBRIKEN: ”IRAN: THE NEXT PHASE”

    Som en del av Magnussons seminarieserie med fokus på Iran, hålls ett halvdags-seminarium där bla Irans ekonomiska tillväxt efter landets presidentval i maj kommer att belysas.

    read more
more EVENTS

Publications

More publications

OFFICES