Magnusson stärker M&A-teamet ytterligare med Lars Törner Larsson och Hugo Stålbröst.

Magnusson fortsätter att växa genom att transaktionsjuristerna Lars Törner Larsson och Hugo Stålbröst ansluter sig till Corporate/M&A-teamet i Stockholm. Rekryteringarna är ett led i Magnussons tillväxtstrategi och att möta den ökade efterfrågan inom Corporate/M&A.

Lars Törner Larsson och Hugo Stålbröst kommer närmast från Wistrand Advokatbyrå i Stockholm och har omfattande erfarenhet av kvalificerad rådgivning till svenska och internationella klienter inom Corporate/M&A, kommersiella avtal och finansiella regulatoriska frågor.

”Vi upplever en ökande efterfrågan på våra tjänster och är mycket glada att få välkomna Lars och Hugo till teamet. De är erfarna och skickliga transaktionsjurister med bred kompetens och har ett starkt klientfokus. Lars och Hugo blir ett mycket bra tillskott som ytterligare kommer att stärka vårt klienterbjudande, säger Anders Bäckman, Head of Corporate/M&A i Sverige.

”Magnusson är en dynamisk och framåtblickande byrå med en stark M&A/Corporate-verksamhet. Vi är glada över att bli en del av ett team med så starkt engagemang och hög kompetens. Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med teamet på Magnusson för att skapa mervärde för våra klienter, säger Lars Törner Larsson och Hugo Stålbröst.

Magnusson är en internationell affärsjuridisk fullservicebyrå. I Sverige har Magnusson kontor i Stockholm och Göteborg. Magnusson erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning av högsta kvalitet till svenska och internationella företag i en rad olika branscher. Magnusson är regelmässigt rekommenderade av ledande rankinginstitut såsom Legal500 och Chambers & Partners. Magnusson Sverige har haft god tillväxt och omsättningen har ökat med över 40% mellan åren 2020 och 2023.

Vid eventuella frågor, kontakta Yeshi Tikkanen, HR Director, yeshi.tikkanen@magnussonlaw.com eller +46 705 49 27 26.

Contact me and learn more