Magnusson expanderar ytterligare och toppar upp med compliance- och konkurrensrättsexperten advokat Ulf Djurberg

Magnusson fortsätter sin tillväxtstrategi genom rekryteringen av advokat Ulf Djurberg som blir chef för vår nyinrättade enhet för compliance och konkurrensrätt. Ulf har mångårig och bred erfarenhet från inte bara dessa områden utan även av offentlig upphandling och statsstöd.

Ulf arbetar med såväl multinationella företag som organisationer och myndigheter inom en mängd branscher såsom infrastruktur, hälso-och sjukvård, it-och telekom, industri, energi och dagligvaruhandel. På Ulfs lista över framgångsrika ärenden står bland annat hans omtalade process i EU-domstolen (Gourmet-målet) och kartell- och korruptionsutredningar med spännvidd över flera kontinenter.

”Vi ser en fortsatt ökad efterfrågan på våra tjänster och det känns fantastiskt spännande att få in en person som Ulf för att fortsätta stärka och expandera vår verksamhet. Mixen av Ulfs stora kompetens och hans trygga och härliga personlighet gör att han passar in perfekt i teamet. ”säger Victor Joersjö COO på Magnusson.

”Magnusson är en nytänkande byrå med stora ambitioner där det händer mycket. Det känns pulshöjande att få vara med och bryta ny mark med Magnusson. Det är tydligt att det finns klara mål som alla jobbar mot tillsammans vilket är en förutsättning för framgång.” säger Ulf Djurberg.

Magnusson är en affärsjuridisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Göteborg. Magnusson har även en internationell närvaro med kontor i Norden och Baltikum.

Contact me and learn more