Magnusson Sverige rankade inom 14 affärsområden av Legal 500

Magnusson Sverige rankades nyligen inom 14 affärsområden av Legal 500, vilket visar på vår breda kompetens inom affärsjuridik. Legal 500 är en av världens mest ansedda rankinginstitut över affärsjuridiska tjänster, och rankar advokatbyråer baserat på en noggrann utvärdering av deras kompetens och prestationer.

Vi är särskilt stolta över att flera av våra advokater omnämns som rekommenderade inom sina respektive områden. Det är också glädjande att se att Rickard Lindow utsetts till Rising Star inom Construction,  Morvarid Dorkhan Nilsson fortsätter som Leading Individual inom Public Procurement och att Mårten Tagaeus fortsätter att vara med i Hall of Fame för Environment.

Vi vill tacka våra klienter för förtroendet och samarbetet, vilket har bidragit till vår framgång. Vårt team av kompetenta advokater ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter.

Läs mer om rankingen på Legal 500:s hemsida

De områden som rankades är Employment, Bank & Finance, Commercial, Corporate & M&A, Construction, Data privacy and Data protection, Dispute resolution, Energy, Environment, Healthcare and life sciences, IT and telecoms, Insurance, Intellectual property and media, Public procurement och Real estate.

 

Contact me and learn more